Lediga tjänster

Målare / Servicemålare

Optimal Måleri Öresund AB söker framtidens målare och servicemålare. Vår ambition är att tänka utanför boxen och skapa ett modernt måleriföretag där målaren är ambassadören på företaget. Vi tillhandahåller alla hjälpmedel så att vi tillsammans kan fokusera på att kunden får den optimala servicen vad det gäller kvalité och leveranstrygghet. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.

Om företaget

Måleriföretaget med många års branscherfarenhet som är i fullgång med att bygga ett av Sveriges modernaste måleriföretag, där vi sätter våra anställda och kunder i centrum. På Optimal Måleri har vi en familjär känsla där arbetsglädjen och leveranstryggheten gör oss till den stora vinnaren. Vi kommer alltid att ligga steget före våra konkurrenter.

Dina arbetsuppgifter

Måleritjänster och kundkontakter. Du kommer att vara företagets ambassadör. Våra kunder är byggserviceföretag, privata och offentliga beställare. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.

Din profil

Vi söker dig som har målarutbildning eller tidigare erfarenhet inom området. Tjänsten som målare/ servicemålare kräver att du kan arbeta självständigt och du tar ansvar över arbetets utförande. Vidare är du en driven person som vill utvecklas med oss. Du är kommunikativ och utåtriktad då arbetet även kommer att innebära en del kundkontakt.

Skallkrav:

  • Minst gymnasieutbildning målare, alternativt arbetslivserfarenhet inom området
  • Yrkesbevis eller påbörjad lärlingsutbildning
  • B-körkort

 

Meriterande målare:

  • Tillgång till egen bil
  • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning

 

Meriterande servicemålare:

  • Tidigare erfarenhet som servicemålare
  • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning

 

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltids målare eller servicemålare
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Ny företagsbil (servicemålare)
Personlig e-postadress kopplad till företaget

 

Välkommen med din ansökan!

Ola Pålsson
0709 – 20 86 01
Smidesvägen 2
245 34 Staffanstorp
ola.palsson@optimalmaleri.se
www.optimalmaleri.se